Anmälan till Umeå Trail 2019

STT2013_062

Anmälan till Umeå Trail görs via nedanstående länk : (du blir hänvisad till annan webplats och det öppnas i ny flik)

> Till Anmälan, Umeå Trail Lördag 7 sep 2019 Kortare klasser

> Till Anmälan, Umeå Trail Lördag 7 sep ULTRA 2019

Anmälan till Umeå Trail stänger onsdagen den 4 september.

Teckna Startklar, om olyckan är framme..

Vi som arrangör har svårt att erbjuda tillbakabetalning av anmälan. Därför råder vi alla att teckna en startklar försäkring. Se denna länk:

STARTKLAR

Laganmälan – Erbjudande:

Passa på att uppmuntra eller varför inte utmana din personal att bemästra gammliaterrängen, genom
att investera i årets roligaste och mest hälsosamma företagserbjudande!

Vi erbjuder Ert företag eller din klubb eller ett gäng kompisar deltagande i Umeå Trail, med start och mål på Bräntberget i Umeå till reducerat pris:

Reducerat pris för 5 löpare – springer till priset av 4.   10 löpare springer för priset av 7. Hör av er om frågor och erbjudanden, vi löser era önskemål..kontakta Michael Byström per mail  michael.bystrom@regionvasterbotten.se för överenskommelse. Avgiften Faktureras.

Anmälan av fritt antal deltagare till loppet.

Efteranmälan sista veckan:

För efteranmälan tillkommer en avgift på 100 kr för alla över 20 år (ordinarie avgift, 300 kr). Yngre åldrar, dvs barnklass, ungdomsklass, juniorklass har vi ingen efteranmälningsavgift.

Det går även att efteranmäla sig på Lördagens tävling vid startplatsen (Bräntberget), senast 1 timme innan start. Efteranmälan för Ultran kan också göras mot förhöjd avgift. Notera att då kommer INGEN T-shirt att erhållas, då dessa beställs vid anmälan. För Efteranmälan för Ultran tillkommer även där 100kr.